MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

Turvallinen ja helppo tapa sähköautojen lataukseen

18.102018

Kiinteästi asennettava DEFA Mode 3 -latausasema on helppo ja turvallinen tapa ladata sähköauto tai hybridi kotona. Sen avulla saat ladattua nopeammin enemmän ajomatkaa. DEFAn latausasemien asennuksesta Suomessa vastaavat Relacomin kokeneet sähköalan asentajat.

Sähköautojen markkinaosuus on Suomessa tänä vuonna yli kaksinkertaistunut 4,6 prosenttiin, mikä merkitsee myös kasvua latausasemien määrälle. Syyskuun loppuun mennessä Suomessa on rekisteröity 3953 lataushybridiä ja 541 sähköautoa.

  • Normaali pistorasia soveltuu vain hitaaseen väliaikaiseen lataukseen, koska sitä ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen korkean kuormituksen latauskäyttöön. DEFA-latausasema on erittäin turvallinen, koska sähkö kytkeytyy vasta, kun latausjohto on varmasti kytketty. Sisäänrakennettu tasavirta- ja vikavirtasuojaus varmistavat turvallisuuden. Latausasema on suunniteltu toimimaan jatkuvalla korkealla teholla ja sen asentaa Relacomin kokenut sähköalan ammattilainen, e-mobility liiketoiminnasta DEFAlla vastaava Sauli Naski kertoo.

DEFAn sähkölatausaseman voi hankkia kätevästi samasta paikasta, mistä ostaa autonsakin. Relacomin ammattilaisilta asennus sujuu nopeasti, turvallisesti ja asiakkaan toivomaan aikaan.

  • Sain asennusta edeltävänä iltana muistutussoiton käynnistä ja aamulla oli täsmällisesti kaksi todella positiivista asentajaa työn touhussa! Tämän lisäksi asentajat olivat merkanneet sähkötauluun, minkä takana laturi on. Koska jouduin lähtemään töihin, asentajat vielä ilmoittivat, että ovat lähteneet ja lukitsivat ovet perässään, Järvenpään Auto-Aritan toimitusjohtaja Tomi Orava kertoo omasta palvelukokemuksestaan.

Relacom vastaa yksityishenkilöiden lisäksi DEFA-latausasemien asennuksista myös yrityksille ja pysäköintitaloille.

Lue lisää DEFA-latausasemista.