MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1341

Tietosuojalausunto

Relacom AB (jäljempänä Relacom) on laatinut tämän tietosuojalausunnon osoituksena sitoutumisestamme tietojen suojaamiseen.

Uuden 25.5.2018 voimaan tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (General Data Protection Regulation, jäljempänä GDPR) mukaisesti haluamme kertoa, mitä tietoja käsittelemme vieraillessasi Relacomin verkkosivustossa ja lähettäessämme tietoa sinulle. Relacom on tietojen valvoja, mikä tarkoittaa, että vastaamme siitä, miten tietojasi kerätään ja käytetään. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja suojaamme kaikki käsittelemämme henkilötiedot. Kaikkia henkilötietoja käsitellään sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Kerromme seuraavassa tietojen keräämisen ja jakamisen käytännöistä.

Henkilötiedot ja tietojen jakaminen

Keräämme sinusta tiettyjä henkilötietoja. Henkilötietoja ovat tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa tai jotka voidaan muulla tavalla liittää sinuun.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, esimerkiksi ottaessasi meihin yhteyttä sähköpostitse tai muiden kanavien kautta, liittyessäsi tai tilatessasi uutiskirjeen, ilmoituksia tai muuta materiaalia, ja käyttäessäsi verkkosivustoamme. Keräämiimme tietoihin kuuluvat nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, kielivalinta, tehtävänimike ja yritysyhteydet.

Joissakin tapauksissa henkilötietojasi on täydennetty muista lähteistä, kuten julkisesti saatavilla olevilla hakukoneilla tehdyistä hauista, alakohtaisista uutiskirjeistä, sosiaalisesta mediasta ja työnantajasi verkkosivustosta saaduilla tiedoilla, nykyisen työtehtäväsi vahvistamistarkoitukseen.

Aina käydessäsi verkkosivustossamme tunnistamme automaattisesti IP-osoitteesi, verkkotunnuksesi ja verkkoselaimen. Näitä tietoja ei käytetä tunnistamiseesi. Käytämme IP-osoitetta apuna mahdollisten palvelimiimme ja verkkoyhteyteen liittyvien ongelmien tunnistamiseen. Emme myy, vuokraa, jaa, markkinoi tai luovuta muulla tavalla tietojasi millekään kolmannelle osapuolelle. Kokoamme kuitenkin välillä näitä tietoja sisäisesti ja analysoimme niitä palvelumme toiminnan parantamista varten. Saatamme jakaa tietoja toimittajillemme jäljempänä mainittuihin tarkoituksiin.

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Relacom ei vastaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Miten jaamme keräämäämme tietoa; sisäiset siirrot

Ainoastaan henkilöillä, joiden tulee käsitellä henkilötietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin, on pääsy henkilötietoihisi.

Saatamme jakaa henkilötietojasi muille toimistoillemme Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, esimerkiksi niin, että myös näistä toimistoista voidaan lähettää sinulle tietynlaista tietoa ja kutsuja. Saatamme myös antaa toimittajillemme ja alihankkijoina toimiville toimittajille pääsyn henkilötietoihisi silloin, kun nämä tarjoavat puolestamme palveluita, pääasiassa IT-järjestelmiemme ylläpitämiseen ja tukeen liittyen.

Kaikki tietojen siirtäminen EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle tapahtuu tietosuojalakien mukaisesti. Henkilötietojen sisäiset siirrot perustuvat EU:n komission perussopimuslausekkeisiin.

Henkilötietojesi käytön perusta

Henkilötietojen käsittely tässä tietosuojalausunnossa mainittuihin tarkoituksiin perustuu lainmukaisiin etuihimme koskien liikesuhteiden ylläpitämistä ja toimintaamme liittyvää kommunikointia kanssasi liikekumppanina. Katsomme, että lainmukaiset etumme ovat lain sekä liikekumppaneidemme laillisten oikeuksien ja vapauksien mukaisia.

Henkilötietojen säilyttämisaika

Henkilötietojasi säilytetään edellä mainittuja erikoistarkoituksia varten niin kauan, kuin olet Relacomin liikekumppani, tai niin kauan kuin Relacom pitää tarpeellisena säilyttää henkilötietoja Relacomin lainmukaisen ja hallinnoijaa koskevan edun turvaamiseksi GDPR-asetuksen artiklan 6.1(f) mukaisesti.

Turvatoimet henkilötietojen suojaamiseen

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisaatioon liittyviä turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseen katoamiselta ja estääksemme luvattomien henkilöiden pääsyn henkilötietoihin. Asianmukaisiin turvatoimiin kuuluvat turvallisten yksityisten yhteyksien (VPN-yhteydet) käyttöönotto kaikkiin toimistojen välisiin tiedonsiirtoihin. Tarkastelemme säännöllisesti turvakäytäntöjämme ja menettelytapojamme sen varmistamiseksi, että järjestelmämme ovat turvalliset ja suojatut.

Valintasi ja oikeutesi

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Sinulla on oikeus tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme ja pyytää niistä kopiota. Sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi korjaamista, ja joissakin tapauksissa voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Voit myös kieltää tiettyjen henkilötietojesi käsittelyn ja pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Huomaa, että henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen tai tietojen poistaminen voi tarkoittaa, että emme pysty lähettämään sinulle tietoa ja pyytämiäsi materiaaleja. Sinulla on myös oikeus saada sinusta tallennetut henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja pyytää tietojen siirtämistä muulle tietojen käsittelystä vastaavalle taholle.

Jos olet tyytymätön siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ilmoittaa siitä Ruotsin tietosuojaviranomaiselle (Datainspektionen), joka valvoo henkilötietojen käsittelyämme.

Muutosten tekeminen tähän tietosuojalausuntoon

Relacom pidättää oikeuden muokata ja muuttaa tätä tietosuojalausuntoa koska tahansa ja mistä tahansa syystä. Tietosuojalausuntoa koskevista muutoksista ilmoitetaan Relacomin verkkosivustossa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausunnosta, henkilötietojesi käsittelemisestä, verkkosivuston käytännöistä tai toiminnastasi verkkosivustossa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen gdpr@relacom.com tai seuraavaan osoitteeseen tai puhelinnumeroon:

Relacom
Hemvärnsgatan 9, 171 54 Solna, Sweden
Puh. +46 8 553 9000