MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

TELECOM

Sinun verkko-osaajasi.

Relacom on Suomen johtavia palveluyhtiöitä, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää valtakunnallisesti teleliikenneverkkoja. Palvelumme ja osaamisemme kattavat kaikki alan keskeiset teknologiat ja laitteet.

Asiakkaitamme ovat mm valtakunnalliset kuin paikalliset operaattorit, alueelliset verkkoyhtiöt, Suomen valtio, asuin- ja liikekiinteistöt, alan keskeiset laitetoimittajat.  Olemme osaava, luotettava ja joustava asiakaspalvelija.

Palvelutarjoomamme kattaa sekä hyvinkin laajat ja kattavat verkon avaimet käteen toimitukset että tarvittaessa erillisinä palveluina myytävät teknisen suunnittelun, verkon rakentamisen, käyttöönoton ja dokumentoinnin kuin ylläpidon ja viankorjauksetkin.

Relacom on ollut vahvasti mukana niin 4G-verkkojen rakentamisessa kuin tulevina vuosina kiihtyvässä valokuituverkkojen käytön laajentumisessa. Nykyisissä verkoissa hallitsemme kuitu-, kupari- ja runko-/liityntäverkot ja aktiivilaitteet sekä kaikki tietoliikennestandardit kuten Tetra, 2G, 3G, LTE (4G). Olemme valmiita myös kun 5G saapuu.

Esimerkkinä Relacomin erityispalveluista ja –osaamisesta Telepaatti-kaapelointialuksella rakennetaan ja korjataan teleliikenne- ja energiakaapelit vesistöolosuhteissa. Suomen meri- ja sisävesialueiden lisäksi Telepaatti palvelee koko Itämeren alueella.

Muut palvelumme:

SÄHKÖVERKOT

Relacom rakentaa jakeluverkkoja, tarjoaa poikkeustilanteiden hallintaa, laitehuollon ja ylläpidon palveluita.

Lue lisää

IOT – ESINEIDEN INTERNET

Merkkiriippumattomana asiantuntijana Relacom on merkittävä toimija esineiden internetin ratkaisuissa.

Lue lisää

SUUNNITTELU

Relacom Groupin tytäryhtiö Orbion Consulting tarjoaa lisäarvoa tuottavia suunnittelu- ja muita palveluita paikallisille ja pohjoismaisille energia- ja tietoliikennealan yrityksille.

Lue lisää