MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

SÄHKÖVERKOT

Sähköverkkojen monitaitaja

Luotettava sähköntoimitus on välttämättömyys nykyisessä yhteiskunnassa. Energiamarkkina läpikäy nopeaa muutosta, jota vauhdittavat kiristyvät toimitusvarmuusvaatimukset, uusiutuvan energian tuotannon lisääntyminen ja hajautettu tuotanto, teknologian kehittyminen sekä entistä aktiivisemmat sähkönkäyttäjät. Relacom toimittaa markkinoiden johtavia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin tänään sekä tulevaisuudessa.

Relacom suunnittelee, rakentaa, modernisoi ja ylläpitää jakeluverkkoja, tarjoaa poikkeustilanteiden hallintaa, laitehuollon ja ylläpidon palveluita sekä hoitaa loppuasiakasyhteyksiä kuten liittymätoimituksia. Palvelemme asiakkaitamme myös alueverkkojen ja sähköasemien kunnossapidossa. Lisäksi varmistamme asiakkaillemme katkeamattomaan sähkösyötön ratkaisut.

Meillä on myös runsaasti kokemusta automaattiseen mittarinluentaan liittyvien suurten hankkeiden toteutuksesta ja asennettujen järjestelmien ylläpidosta, sekä mittaritiedon hallinnasta. Asiantuntemuksemme yltää myös nopeasti kasvaviin älykkäiden sähköverkkojen (Smart Grid) markkinoihin, sähköautojen latausjärjestelmiin ja vihreän energian tuotantoon, kuten tuulivoimaan ja aurinkoenergiaratkaisuihin.

Palvelemme tehokkaasti hankalissakin olosuhteissa. Esimerkiksi vesistöjen ylityksissä Telepaatti-aluksemme asentaa ja tarvittaessa korjaa niin teleliikenteen kuin energiajakelunkin kaapelit.

Muut palvelumme:

TELECOM

Relacom suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää teleliikenneverkkoja kautta koko Suomen.

Lue lisää

IOT – ESINEIDEN INTERNET

Merkkiriippumattomana asiantuntijana Relacom on merkittävä toimija esineiden internetin ratkaisuissa.

Lue lisää

SUUNNITTELU

Relacom Groupin tytäryhtiö Orbion Consulting tarjoaa lisäarvoa tuottavia suunnittelu- ja muita palveluita paikallisille ja pohjoismaisille energia- ja tietoliikennealan yrityksille.

Lue lisää