MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

Relacomin keskuskorjaamo ja -varasto muutti Vantaalla

17.12.2018

Aiemmin Vantaalla Kiitoradantie 6:ssa sijainneet Relacomin varasto-, työ- ja keskuskorjaamotilat ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen Silvastintie 1, Vantaa.

 

Relacomin uudet modernit varastotilat sijaitsevat Vantaanportin K-Rautaa vastapäätä. Toiminta Silvastintiellä on jo käynnistynyt ja samalla Kiitoradantien tilat on poistettu käytöstä. Uudet toimitilat sijaitsevat lähellä Relacomin Äyritien pääkonttoria ja toimivat tukikohtana usealle pääkaupunkiseudulla työskentelevälle relacomlaiselle.

– Silvastintiellä käytössämme on modernit tilat, jotka merkittävästi tukevat varasto- ja korjaamotoimintojamme. Uudet tilamme ovat lisäksi aiempaa korkeammat, mikä tuo meille enemmän säilytystilaa, palvelupäällikkö Markku Kauris sanoo.

Uuden toimitilan ansiosta voidaan entisestään kehittää varasto- ja logistiikkatoimintoja, muun muassa järjestelmien ja merkintöjen sekä logististen prosessien osalta. Erityistä huomiota uusissa toimitiloissa on kiinnitetty tilaturvallisuuteen; Silvastintiellä toimivat prosessit täyttävät kiristyneet turvallisuusvaatimukset niin tila- kuin tietoturvallisuuden osalta.

– Kun varasto-, työ- ja keskuskorjaamotilat lisäksi sijaitsevat nykyään samoissa tiloissa, työnjohto ja kommunikointi tehostuu, Kauris kiittelee.

 

Uusi osoite on:

Relacom Finland Oy

Silvastintie 1, ovi 1

01510 Vantaa

 

 

Lisätietoja:

Markku Kauris

Palvelupäällikkö, keskusvarasto ja -korjaamo

markku.kauris@fi.relacom.com

040 559 9318