MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

R-kioskit

R-kioskien valtakunnallinen kassapäätejärjestelmä

Kassajärjestelmä on R-kioskin myyjän tärkein työkalu. R-kioskin valikoimassa on useita verkon yli myytäviä tuotteita ja palveluja, joita ei saa tavallisesta kaupasta tai muista kioskeista, kuten esimerkiksi paketteja tai  juna- ja pääsylippuja. Kassa ja sen sovellukset tarjoavat myös tärkeää tukea itsenäisesti työskenteleville myyjille. Koska aiempi kassalaiteratkaisu oli tullut tiensä päähän, R-kioski järjesti tarjouskilpailun sen uudistamisesta. Voittajaksi nousi Relacom.

“Relacom tarjosi meille
vakuuttavimman ratkaisun.”

– Pentti Talikka, tietohallintojohtaja, R-kioski

Relacomin kattava tarjous sisälsi kassapäätteiden toimituksen ja asennuksen sekä laitteiden ylläpidon ja huollon. Laitekumppaniksi valikoitui IBM. Relacom vastasi myös hankkeen suunnittelusta ja aikataulutuksesta yhteistyössä R-kioskin kanssa. Tavoitteena oli minimoida toiminnan keskeytykset R-kioskeilla.

Jatkossa laitteiden huoltoon kuluva aika voidaan minimoida, sillä huollon tarve voidaan ennakoida etähallintaohjelmiston avulla.

“Relacom toteutti haasteellisen ja meille
tärkeän hankkeen
määräajassa ja sovitulla tavalla.”

Relacomin asentajat vaihtoivat reilussa viidessä viikossa koko Suomen R-kioskien kassat, yhteensä 780 laitetta. 2 500 R-kioskin myyjää siirtyi käyttämään uusia kosketusnäyttökassoja ja uusia sovelluksia. Hankkeen onnistumisen ratkaiseva tekijä oli Relacomin valtakunnallinen, yhtenäisesti toimiva asentajaverkosto. Ongelmatilanteissa asentajat saivat välittömästi yhteyden Relacomin tukipalveluun, mikä osaltaan piti myynnin katkokset lyhyinä.

“Kun myös kassajärjestelmän käyttäjät ovat
tyytyväisiä, hanketta voi pitää onnistumisena.”

Uusi kassajärjestelmä on R-kioskin myyjien mukaan helppo ja nopea käyttää. Se on myös entistä tehokkaampi ja toimintavarmempi.

< Asiakkaamme