MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

Veikkaus

Veikkaus ulkoisti laitevaihdon ja korjauspalvelun Relacomille

Veikkaus on jokaiselle suomalaiselle tuttu, varsinainen instituutio. Veikkauksen pelejä voi pelata noin 3 900 myyntipaikassa eri puolella Suomea. Myyntipaikoissa työskentelee noin 15 000 veikkausmyyjää. Koko pelivalikoiman hallitseminen ja myyminen on haastava tehtävä pelimyyjille ja lienee sanomattakin selvää, että ympäri maata sijaitsevien pelipäätteiden on toimittava moitteettomasti.

Halusimme varmistaa pelipäätteiden
korjaus- ja vaihtopalvelujen jatkuvan kehittämisen ja
kustannustehokkaan palvelumallin.”

– Erkki Mattila, palvelupäällikkö, Veikkaus Oy

Veikkaus valitsi Relacomin huolto- ja korjaamotoimintansa yhteistyökumppaniksi tarjouskilpailun kautta. Relacom vastaa kaikkien Veikkauksen asiamiespisteissä sijaitsevien pelipäätteiden laitevaihdosta ja korjauspalvelusta koko Suomessa.

”Relacomin maanlaajuinen asentajaverkosto,
tarjotut vasteajat ja kilpailukykyinen hinnoittelu
ratkaisivat tarjouskilpailun.”

Yhteistyösopimus Veikkauksen kanssa vahvisti entisestään Relacomin asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä lähihuolto- ja asennuspalvelujen toimittajista. Syventyneen yhteistyön myötä Relacom vastaa myös pelipäätteiden valtakunnallisesta keskuskorjaustoiminnasta.

Valtakunnallinen asiamiesverkosto muodostaa Veikkauksen pelimyynnin kivijalan, sillä yli puolet yhtiön liikevaihdosta tulee jälleenmyyjien kautta.

< Asiakkaamme