MENU
Webshop  /  center@fi.relacom.com  /  +358 10 626 1000

100 henkeä tutustui uuteen keskuskorjaamoon ja logistiikkakeskukseen

15.3.2019

Relacomin asiakkaat ja yhteistyökumppanit tutustuivat tammikuun lopulla uuteen Vantaan Silvastintielle avattuun moderniin keskuskorjaamoon ja logistiikkakeskukseen.

Relacom etsii keskuskorjaamolle ja logistiikkakeskukselleen pitkään uusia tiloja.

“Tarvitsimme tilat hyvien liikenneyhteyksien varrelta sekä paljon korkeata sisätilaa, ulkosäilytystilaa ja parkkipaikkoja. Silvastintie täytti kaikki vaatimuksemme”, johtaja Antti Siipola Relacomista kertoo.

Uudet tilat mahdollistavat Relacomin korjaamo- ja varastotyöntekijöille sekä noin 100 pääkaupunkiseudun asentajalle aiempaa paremmat tekemisen puitteet. Tilaa on käytössä kaikkiaan reilut 1 200 neliömetriä.

Monipuolisia korjaamopalveluja

Keskuskorjaamon ja logistiikkakeskuksen tupareissa toimintaan tutustui noin 100 asiakasta ja yhteistyökumppania.

“Monelle tuli tilaisuudessa yllätyksenä, kuinka laajaa asennus- ja korjaamotoimintamme on. Olemme yksi merkittävämpiä yrityslaitteiden korjaamopalveluiden toimittajia Suomessa ja meillä hoidetaan laaja skaala erilaisia IoT-laitteita”, Siipola kertoo.

Relacomin korjaamopalvelut liittyvät asiakkaille tuotettaviin elinkaaripalveluihin. Silvastintiellä tehdään esimerkiksi paljon onsite-palvelun ulkopuolelle jäävää takuukorjausta sekä myös iäkkäämpien tuotantokriittisten ratkaisujen korjausta, jolloin Relacom vastaa myös komponenttien tehokkaasta hankinnasta.

“Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja korjaamotoimintojemme avulla voimme jatkaa laitteiden elinkaarta silloin, kun korjaaminen on taloudellisesti järkevää. Monille asiakkaillemme tarjoamme myös elinkaarensa päässä olevien laitteiden uudelleensijoituksen reuse-palvelumme kautta tai vaihtoehtoisesti niiden tietoturvallisen kierrätyksen raaka-aineena.”

Tupareissa tutustuttiin myös varaston logistisiin ratkaisuihin.

“Keskeisen sijaintimme ansiosta voimme nopeasti toimittaa varastoltamme asiakkaallemme uuden laitteen ja ottaa vikaantuneen meille korjaukseen. Logististen ratkaisujen merkitys erilaisissa laitteisiin liittyvissä palveluketjuissa on korostunut viime aikoina voimakkaasti”, Siipola toteaa.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!